Instruktør i utrykningskjøring for utrykningspersonell

Utdanning av utrykningsinstruktører skal bidra til at operativ kompetanse i akuttetater blir tilegnet, vedlikeholdt og videreutviklet.

Studiet tar gjennom teori og praktiske øvinger sikte på å tilføre den faglige, pedagogiske og didaktiske kompetanse som trengs for å gjennomføre og organisere opplæringen i samsvar med opplæringsforskrift og læreplan for kode 160.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

• Yrkespraksis som utrykningsfører med varighet på minst tre år heltid
  • Inneha gyldig kompetansebevis for utrykningskjøring (kode 160)
  • Førerrett i minst tre år for klasse B og A, C eller D

Jobbmuligheter

Gjennomført og bestått studium kvalifiserer for godkjenning som utrykningsinstruktør i henhold til forskrift nr 637 om krav til opplæring, prøve og kompetanse for utrykningskjøring (utrykningsforskriften) fastsatt av Vegdirektoratet den 12. 06. 2009.

Samlinger

Studiet er samlingsbasert og går over to semester.

Første samling er i uke 38 og 39 2021.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 15. mai 2021