Kompetanse for kvalitet: Engelsk 1 for 5.-10. trinn

Videreutdanning i Levanger

​​​Studiet gir en innføring i språkopplæring fagdidaktikk og et rikt og variert utvalg av tekster både til personlig og faglig vekst. Studiet omfatter språkferdighet, fagdidaktikk, litteratur og samfunnskunnskap. Studiet gir innsikt i teori og praktiske metoder innenfor moderne språkopplæring.

Studiet er en del av videreutdanningsprogrammet "Kompetanse for kvalitet", gjennom Utdanningsdirektoratet. Interesserte søker via Utdanningsdirektoratets søknadssystem innen 1. mars. For å bli kvalifisert for opptak må man i tillegg søke direkte til Nord universitet innen 15. mai.

Deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler kan fortsatt søke opptak. Tilbud om studieplass gis under forutsetning av ledige plasser. Potensielle deltakere som søker utenfor finansieringsordningen må finne andre kilder til finansiering av studiet. For deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler, er det søknadsfrist 15. juni.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Lærerutdanning eller tilsvarende.

Søkere utenom stipend- eller vikarordningen vil få tildelt ledige studieplasser etter at opptaket gjennom Utdanningsdirektoratet er gjennomført. Søkere utenom stipend- og vikarordningen må dokumentere et ansettelsesforhold i en skole. Hvis du ikke er ansatt i en skole må du dokumentere at du har mulighet til å gjennomføre praksis ved en skole mens du gjennomfører videreutdanningen. Ansettelsesforhold og praksis dokumenteres med en stemplet og signert attest fra arbeidsgiver. Søkere som har et ansettelsesforhold i en skole prioriteres.

Jobbmuligheter

Studiet er et videreutdanningstilbud rettet mot lærere som underviser i ungdomskolen eller på barneskolens mellomtrinn, men som har færre enn 30 studiepoeng i fagkretsen. Sammen med Engelsk 2 kvalifiserer studiet til å undervise i engelsk på 8. - 10. trinn.

Videre utdanning

Samlinger

ENV510  Språkferdighet og kommunikasjon // Language Competence and Communication

Sessions on the following dates:
Week 35:           Wednesday and Thursday 26-27 August
Week 42:           Wednesday and Thursday 14-15 October including evening activity on 14 Oct.
Week 48:           Wednesday and Thursday 18-19 November
Week 49:           ​

Written exam Thursday 3 December.

The other online sessions will take place on Wednesdays 9am-2pm.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist Det er løpende opptak til våre ledige studieplasser. Ikke vent med å søke!
Studiepoeng 30
Type studium Kortere studier