Barn med maling på hendene

Kunst og håndverk

Årsstudium i Levanger

Vil du utvikle din kreativitet gjennom kunst og håndverksfagets skapende problematikk? I faget møter du den materielle kulturen gjennom tradisjonelle og nye redskaper, materialer og teknikker. Dine læringsprosesser kan gi refleksjon over den praktiske og estetiske dimensjonen ved menneskelig kultur.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptak til studieprogrammet krever generell studiekompetanse.

Søkere som ikke har generell studiekompetanse, og er 25 år eller eldre, kan søke om opptak på grunnlag av realkompetanse.

Det kreves politiattest (barneomsorgsattest).

Jobbmuligheter

Du får et faglig grunnlag for å undervise i kunst og håndverk i grunnskolen. Studiet gir deg også et godt grunnlag for arbeid med kunstneriske uttrykksformer i andre sammenhenger, som for eksempel kultur- og fritidsaktiviteter for barn og unge.

Videre utdanning

Årsstudiet i kunst og håndverk er et godt utgangspunkt for videre utdanning ved høyskoler og universiteter.

Årsstudiet kan tas som frittstående grunnutdanning, som en del av en bachelorgrad eller som videreutdanning.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 15. april 2019

Studiestart 2019

Viktig informasjon

Velkommen som student på kunst og håndverk årsstudium ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag (FLU)

Studiestart og registrering

I vår sjekkliste finner du oversikt over hva du burde ordne i forkant og i dagene rundt studiestart.

Timeplan

Tid og sted for undervisning på ditt studieprogram:
- Timeplan

Se forøvrig programmet for studiestart.

Pensum
Pensum finner du ved å klikke deg inn på hvert enkelt emne under «Oppbygging/emner».

Finn frem
Bruk kartløsningen Mazemap for å finne frem på campus:

Tilrettelegging

Dersom du har spesielle utfordringer som gjør at du har behov for tilrettelegging av studiesituasjonen, ber vi deg besøke denne nettsiden
Du kan også ta kontakt med studieveileder for ditt studieprogram.

Onsdag 14. august

10:00  Oppmøte for nye studenter
Faddere møter studentene på campus og viser vei til de ulike rommene.

10:00-11:30  Orientering i Tegnesalen

11:30-12:00  Lunsjservering

12:30-13:30  Offisiell åpning av studieåret i Trønderhallen

Ca. kl. 13.30  Fadderansvarlig tar over scenen og dagen fortsetter med fadderprogram

Studentliv

Appen "Infoskjermen GO"

Hold deg orientert om hva som skjer på campus via appen "Infoskjermen GO". Her får du oversikt over aktivitetskalender, nyheter og tilbud.  Last ned til iPhone / Android
Bruk delingskoder:

- Delingskode Levanger: Levanger

Studiested og studentliv

Les mer om hva som skjer ved ditt studiested:
Studentliv Levanger

Studentinord

Samskipnaden Studentinord tilbyd studentboliger, mat og drikke på studiestedet, studentbarnehager, studentbokhandel og støtte til fritidsaktiviteter for studenter.

Fadderprogram

Hold deg oppdatert via fadderprogrammet.

Studiepoeng 60
Type studium Årsstudium