Med joik som utgangspunkt

Kortere studium i Levanger

Velkommen til studiestart 2021

Registrering og oppstart

Velkommen som student ved Med joik som utgangspunkt.

Registrering
Alle studenter ved Nord universitet må registrere seg i Studentweb ved semesterstart.
Du kan betale semesteravgift og registrere deg som student så snart du mottar ditt studentnummer.

Frist for semesterregistrering og oppmelding er 1. september. Semesteravgift må være betalt 1-3 dager før.​​

Etter fullført betaling og registering kan du melde deg opp til undervisning og eksamen. Du får også tilgang til viktige læringsverktøy og digitale møterom samt oversikt over planlagte aktiviteter/forelesninger (se info om Timeplan lengre ned).

Første samling er torsdag 30. september og fredag 1. oktober.

På torsdag møtes vi kl. 12:00 i Nylåna på Røstad, Levanger. Du finner nærmere info om sted/rom på tavla ved Servicetorget ved inngangen rett ved kantina. Ta evt. kontakt med Frode på 90148953 om du har problemer. Studiet er praktisk organisert, og mer informasjon om pensum får du ved studiestart.​

Timeplan, pensum og annen informasjon

Timeplan
Timeplanen publiseres i TimeEdit i løpet av sommeren, da vil du finne din timeplan her:

Etter at du har registrert deg som student og bekreftet hvilke emner du skal ta, kan du søke opp din individuelle timeplan i TimeEdit.

​Pensum
Slik finner du riktig pensum:

​Utstyr
Enten man skal ha litt nettbasert undervisning, eller et fullstendig digitalt opplegg, er det viktig å ha riktig utstyr:

• ​​PC/Mac/nettbrett med nettilgang
  • Hodetelefoner
  • Webkamera

Tilrettelegging
Du kan søke om tilrettelegging i studiehverdagen dersom du har behov for det.
>> Les mer om tilrettelegging i studiehverdagen

Ofte stilte spørsmål om studiestart

Den sørsamiske kulturen er en viktig del av regionens og nasjonens felles kulturarv. Den sørsamiske musikken, joiken, utgjør derfor en naturlig del av det kulturelle mangfoldet.
Som annen tradisjonskunnskap har joiken fram til nå i stor grad blitt videreført gjennom muntlig overlevering mellom generasjoner. Vi lever i et samfunn der hele verden finns innen rekkevidde, og der påvirkningen fra en global mediekultur er sterk. Om vi i tillegg ønsker å beholde en lokal identitet i våre kulturelle uttrykk kreves det bevisste valg fra vår side. Dette studietilbudet kan være et viktig bidrag i den hensikt.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptak til studieprogrammet krever generell studiekompetanse.

Søkere som ikke har generell studiekompetanse, og er 25 år eller eldre, kan søke om opptak på grunnlag av realkompetanse.

Jobbmuligheter

I tillegg til den realkompetansen studiet gir, som videreutdanning blant annet, kan det settes inn i disse sammenhengene:
  • som del av et frittstående bachelorløp

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en selvvalgt bachelorgrad.

Samlinger

Alle samlinger torsdag fra 12:00 – 18:00 og fredag 09:00-15:00 på Nord universitet Campus Røstad, Levanger

Studiet er mulig å samkjøre med Master i musikk for dem som ønsker det.

Samlinger studieåret 2021-2022

Torsdag fra kl.12-18, fredag kl. 9-15