Med joik som utgangspunkt

Kortere studium i Levanger

Den sørsamiske kulturen er en viktig del av regionens og nasjonens felles kulturarv. Den sørsamiske musikken, joiken, utgjør derfor en naturlig del av det kulturelle mangfoldet.
Som annen tradisjonskunnskap har joiken fram til nå i stor grad blitt videreført gjennom muntlig overlevering mellom generasjoner. Vi lever i et samfunn der hele verden finns innen rekkevidde, og der påvirkningen fra en global mediekultur er sterk. Om vi i tillegg ønsker å beholde en lokal identitet i våre kulturelle uttrykk kreves det bevisste valg fra vår side. Dette studietilbudet kan være et viktig bidrag i den hensikt.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptak til studieprogrammet krever generell studiekompetanse.

Søkere som ikke har generell studiekompetanse, og er 25 år eller eldre, kan søke om opptak på grunnlag av realkompetanse.

Jobbmuligheter

I tillegg til den realkompetansen studiet gir, som videreutdanning blant annet, kan det settes inn i disse sammenhengene:
  • som del av et frittstående bachelorløp

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en selvvalgt bachelorgrad.

Samlinger

Alle samlinger torsdag fra 12:00 – 18:00 og fredag 09:00-15:00 på Nord universitet Campus Røstad, Levanger

Studiet er mulig å samkjøre med Master i musikk for dem som ønsker det.

Samlinger studieåret 2021-2022

Torsdag fra kl.12-18, fredag kl. 9-15