starfish

Økologi og arktisk marinbiologi

Semesterpakke for utvekslingsstudenter i Bodø

Vår semesterpakke i økologi og arktisk marinbiologi er perfekt spesielt for biologistudenter som er interessert i økologi og marinbiologi og som ønsker å oppleve naturen i Nord-Norge. Dette programmet gir en helhetlig forståelse av aktuelle tema i økologi og marinbiologi i arktis.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptakskrav

Studiet er beregnet på utvekslingsstudenter, og krever minst 1,5 år med biologistudier på universitets/høgskolenivå.

Jobbmuligheter

Hvis du bygger på Bachelorgraden gir dette ulike yrkesmuligheter både i privat og offentlig sektor. Ved å kombinere studiet med pedagogikk, kan du også bli lærer i ungdomsskolen/videregående skole.

Videre utdanning

Semesterpakken er en del av bachelor utdanning og gir 30 studiepoeng som tilsvarer et semester på universitet. Semesterpakke kan være del av en bachelor i akvakultur, marin biologi eller økologi avhengig av fagsammensetning.

Mulighet til overgang til bachelor i biologi.

Etter endt bachelorgrad er man blant annet kvalifisert for Master i biovitenskap (120 stp.) ved Nord universitet. Mastergraden har tre spesialiseringer:

• Marin økologi (Bodø).
  • Akvakultur (Bodø).
  • Genomikk (Bodø).
  • Terrestrisk økologi og naturforvaltning (Steinkjer/ Bodø).

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 01. oktober 2020