Internasjonal markedsføring

Semesterpakke i Bodø

The semester package offers students greater insight into conditions for doing business internationally. Students will get an introduction to different topics within international marketing such as market entry strategies, designing the global marketing programme, implementing and coordinating the global marketing programme. Additionally, students will learn about strategic management, the environment, strategic capabilities, strategic purpose, business strategy, corporate strategy and diversification, international strategy, innovation strategies, mergers, acquisitions and alliances, strategy in action.

​​​​​This semester package is offered in the spring semester for exchange students from partner universities interested in international marketing and business strategy.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptakskrav

Semesterpakken er designet spesielt for innvekslingsstudenter fra våre partnerinstitusjoner. Du kan finne mer informasjon om søkeprosessen her

Innvekslingsstudenter er tatt opp på grunnlag av nominasjon av hjemmeinstitusjonen. Dette betyr at du først må søke gjennom din hjemmeinstitusjon for å delta. Hjemmeinstitusjonen din vil gi deg informasjon om opptakskravene. Du kan også søke om enkeltemneopptak

Jobbmuligheter

Semesterpakken gir 30 studiepoeng og kan generelt anerkjennes som ett semester ved lavere nivå ved høyere utdanning.

Videre utdanning

Søknadsfrist og opptak