Studenter

Studentaktiviteter

Ved campus Bodø finner du flere studentaktiviteter og organisasjoner som bidrar til en variert og innholdsrik studenthverdag.
​​​​​​Studenthus​​​​
Samfunnet i Bodø
​Samfunnet i Bodø er studentene sitt eget hus som eies og drives av sine medlemmer. Her arrangeres konserter, temafester, quiz og mye mer


Foreninger og idrettslag
​​​​​Bodøstudentenes idrettslag (BOSI)
Ønsker du å fylle studenthverdagen med fysisk aktivitet og idrett er BOSI den perfekte gruppen for deg. BOSI arrangerer samlinger innenfor flere ulike aktiviteter
Storm Friluftsforening
​Glad i å være ute i naturen? Da der dette en gruppe det er verdt å sjekke ut.
​Bodø studentbryggeri
Denne gruppen jobber med å brygge øl fra start til slutt, og man kan opparbeide seg god erfaring og kunnskap om ølbryggerfaget.
​Boardgames i Nord
Denne undergruppen fokuserer på å samles for å spille brettspill av alle typer. 
​Start Nord
Formålet bak organisasjonen er å fremme innovasjon, nyskapning og entreprenørskap på Nord universitet. Dette gjør vi ved å arrangere foredrag, konkurranser og andre arrangement. Start Nord er en studentorganisasjon for absolutt alle studentene på Nord Universitet, uansett studie.

Følg Start Nord på facebook​
Spark Nord
Spark Nord er en gratis veiledningstjeneste av og for studenter ved Nord universitet for å legge til rette for idéutvikling og verdiskapning. Spark er en selvstendig og frivillig studentorganisasjon som støtter studenter som jobber med en oppstarts idé, gjennom veiledning og andre relevante aktiviteter. 

Følg Spark Nord på facebook

​ISU Bodø
 ISU jobber for å være et fora for både norske og utvekslingsstudenter på Nord universitet
FO-studentene
​FO-studentene organiserer studenter til barnevernspedagog, sosionom, vernepleier og velferdsviter. Vi arrangerer temakvelder og jobber for en bedre studenttilværelse.
SAIH - Bodø
SAIHs motto er ”Utdanning for frigjøring”. Målet er sivil, politisk, økonomisk, sosial og kulturell frigjøring. Middelet er utdanning. 
​​
Arrangement
​Fadderperioden i Bodø

Fadderperioden arrangerer flere aktiviteter i starten av studieåret. 
UKA
​UKA i Bodø er en festival av studentene som arrangeres annehvert år. Festivalen har gjennom årene kunne skilte med et bredt utvalg av arrangementer.