Studentaktiviteter

Studenter
Ved campus Bodø finner du flere studentaktiviteter og organisasjoner som bidrar til en variert og innholdsrik studenthverdag.

​​​ Bodøstudentenes idrettslag (BOSI)
Ønsker du å fylle studenthverdagen med fysisk aktivitet og idrett er BOSI den perfekte gruppen for deg. BOSI arrangerer samlinger innenfor flere ulike aktiviteter
​Bodøstudentenes tur- og friluftsforum
​Glad i å være ute i naturen? Da der dette en gruppe det er verdt å sjekke ut.
​Bodø studentbryggeri
Denne gruppen jobber med å brygge øl fra start til slutt, og man kan opparbeide seg god erfaring og kunnskap om ølbryggerfaget.
​Boardgames i Nord
Denne undergruppen fokuserer på å samles for å spille brettspill av alle typer. 
​Start Nord
Formålet bak organisasjonen er å fremme innovasjon, nyskapning og entreprenørskap på Nord universitet. Dette gjør vi ved å arrangere foredrag, konkurranser og andre arrangement. Start Nord er en studentorganisasjon for absolutt alle studentene på Nord Universitet, uansett studie.
​ISU Bodø
 ISU jobber for å være et fora for både norske og utvekslingsstudenter på Nord universitet
FO-studentene
​FO-studentene organiserer studenter til barnevernspedagog, sosionom, vernepleier og velferdsviter. Vi arrangerer temakvelder og jobber for en bedre studenttilværelse.
Samfunnet i Bodø
​Samfunnet i Bodø arrangerer flere arrangementer i uka. Se deres Facebook-side for mer informasjon. 
SAIH - Bodø
SAIHs motto er ”Utdanning for frigjøring”. Målet er sivil, politisk, økonomisk, sosial og kulturell frigjøring. Middelet er utdanning. 

Arrangementer

​Fadderperioden i Bodø

​Fadderperioden arrangerer flere aktiviteter i starten av studieåret. 
​UKA
UKA i Bodø er en festival av studentene som arrangeres annenhvert år. Festivalen har gjennom årene kunne skilte med et bredt utvalg av arrangementer