welcome committee

Velkomsten

Velkomsten skal sørge for at du som ny student får en best mulig start ved Nord universitet, og i Bodø by. Velkomsten tar imot alle nye studenter og hjelper de i gang med etableringsprosessen.

Vi i Velkomsten vet hvor vanskelig overgangen kan være til studentlivet, til en ny by og et nytt studiested. Derfor er det nettopp studenter som jobber hos oss!

Hovedoppgaven vår er å gjøre overgangen til nye studenter så smidig som mulig.  

  • Vi kan hente deg ved ankomst Bodø både på flyplass, togstasjon, båtkai eller bussholderplass.
  • Vi kan gå på visning for deg og hjelpe deg med å komme i kontakt med utleiere.
  • Vi kan hjelpe deg videre i jakten på bolig dersom du ikke finner bosted før studiestart, og samtidig tilby deg tak over hodet.

Velkomsten arrangerer også en guidet tur til verdens sterkeste malstrøm, Saltstraumen, for alle nye studenter. Studentene får først en omvisning i Bodø og på Luftfartsmuseèt, Norges nasjonale museum for luftfart. Turen går deretter videre til den verdenskjente attraksjonen Saltstraumen. Her får man servert fiskesuppe og nyter virkelig utsikten utover malstrømmen og lokasjonen. Turen anbefales på det sterkeste! 


Velkomsten henter deg på flyplass, togstasjon, båtkai eller bussholderplass.

Kontakt oss

Kontortelefon: 755 17 300
Mobiltelefon:   950 09 064
epost: velkomsten@student.nord.no

Sosiale medier

Du finner oss også på Facebook, Instagram og Snapchat

Samarbeidsprosjekt

Velkomsten er et samarbeidsprosjekt mellom Studentorganisasjonen i Bodø, Studentinord, Nord universitet, Politihøgskolen avd. Bodø og våre samarbeidspartnere i næringslivet.