​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Vel​kommen som Nord-student ​​​​​​​

​​
​Har du søkt opptak til Nord universitet høsten 2021? Her får du nyttig informasjon om prosessen videre, gode tips og inspirasjon. Vi gleder oss til å ta deg imot!
 

Registrering og s​jekkliste​

​Kom i gang med studielivet trinn for trinn ved å følge vår SJEKKLISTE​ ​​eller la Chanice guide deg gjennom prosessen i den korte videoen under.  ​​
For å få tilgang til viktige læringsverktøy, aktiviteter/forelesninger samt kunne melde deg opp til undervisning og eksamen er det viktig at du REGISTRERER​ deg. ​ ​
  ​
 
 
 

Informasjon om oppstart

​​​Program for oppstart og informasjon om oppmøte finner du under det enkelte studieprogram.

​Velkommen på campus

Mest mulig normalt, men med noen ekstra hensyn. Det er det vi legger til re​tte for når vi tar imot nye studenter høsten 2021.

​​
 

Fadderordningen ved Nord universitet​

Fadderordningen er et organisert studiestartsprogram som hjelper deg som ny student å bli kjent med studiestedet, universitetet og andre studenter.
 
 

Digital undervisning og verktøy

Enten utdanningen din er campusbasert, samlingsbasert eller foregår utelukkende på nett, er digitale verktøy en viktig del av studiehverdagen. Her finner du informasjon om opplæring, utstyr, og ulike digitale verktøy.
 
 

​​Finn frem på ditt studiested

Usikker på hvor du skal ha forelesning eller hvor kantinen ligger på ditt studiested? Søk enkelt opp rom og steder i MazeMap.
​​​

​Studentboliger ved Nord universitet​

Søk studentbolig gjennom studentsamskipnaden​ Studentinord. Vi har boliger på alle studiestedene til Nord universitet.
 
 
​​​​


​​​

​​
​​​