Etter- og videreutdanning

Universitetet tilbyr etter- og videreutdanning både som egne studier og som enkeltemner i studieprogram. Ved spørsmål omkring videreutdanninger som tilbys, ta kontakt med studieveilederen som er tilknyttet det enkelte studium. Kontaktinformasjon til studieveileder finner du på studienes nettsider. Har du spørsmål omkring samarbeid om studier, eller bestilling av kurs eller studiepoenggivende tilbud, ta kontakt med en av våre ansatte. Se Kontaktinformasjon.

Satsningsområder:

Opptak

Mer informasjon om de enkelte studieprogrammene, kontaktpersoner og opptakskrav finner du ved å klikke deg inn på hvert enkelt studieprogram. Se oversikt over videreutdanninger som tilbys.

Nyttige lenker:
Oversikt over videreutdanninger som tilbys

Se bilde under:
1) Velg siden finn studieprogram i hovedmenyen studier
2) Velg andre studier i kolonnen filter til venstre på siden.
3) Kryss av for videreutdanning og kortere studier
4) Du kan spesifisere søket til studiested, fakultet eller semester ved å krysse av flere alternativer i listen

Kontaktinformasjon

Ønsker dere kompetanseheving for egne ansatte og utfyllende informasjon om studier og kurs som universitetet kan tilby? Ta kontakt med en av våre ansatte som vil hjelpe deg med å komme i dialog med universitetets fagmiljøer.

Oversikt over fakulteter og kontaktpersoner:

Fakultet for akvakultur og biovitenskap
Kontaktperson: Viktor Solbakken
E-post: viktor.a.solbakken@nord.no
Tlf: 75 51 73 61
Mobil: 95 74 84 35

Fakultet for samfunnsvitenskap
Kontaktperson: Merete Holm
E-post: merete.holm@nord.no
Tlf: 75 51 79 21

Fakultet for sykepleie og helsevitenskap
Kontaktperson: Sølvi Fastvold
E-post: solvi.k.fastvold@nord.no
Tlf: 75 51 74 55

Handelshøgskolen Nord
Kontaktperson Levanger: Anne Sofie Andaas Elgseter
E-post: anne.s.elgseter@nord.no
Tlf. 74 02 26 73

Kontaktperson Stjørdal: Synnøve Myrvang
E-post: synnove.myrvang@nord.no
Tlf: 74 82 37 67

Kontaktperson Steinkjer: Mona Øien McGawley
E-post: mona.k.mcgawley@nord.no
Tlf: 74 11 22 79

Kontaktperson Bodø: Ellinor Kirkfjell
E-post: ellinor.i.kirkfjell@nord.no

Fakultet for lærerutdanning kunst- og kulturfag
Kontaktperson Levanger: Runi Hagen
E-post: runi.hagen@nord.no
Tlf: 74 02 26 04

Kontaktperson Nesna: Dag-Arild Berg
E-post: dag-arild.berg@nord.no
Tlf: 75 05 78 70

Kontaktperson Bodø: Isabell Kibsgaard
E-post: isabell.kibsgaard@nord.no
Tlf: 75 51 75 10

              

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om opptak og registrering av søknad:

Feilmelding ved registrering av ny bruker
Jeg får ikke til å registrere ny bruker for å levere søknad. Får beskjed om å kontakte systemadministrator. Hvem kontakter jeg?
Svar:
Alle som har vært studenter eller har levert inn søknad på studier tidligere, er registrert i vårt datasystem som brukere. Dette er årsaken til at du får feilmelding når du prøver å registrere deg som ny bruker.

Du får tilsendt nytt passord på e-post ved å trykke på knappen «få tilsendt passordet på e-post» i ruten «Innlogging etter å ha mottatt passord på e-post». Dersom du har endret e-postadresse, ta kontakt med opptak@nord.no, for å få endret registrert e-postadresse, slik at du kan få pinkode tilsendt på e-post. Logg inn i bildet «innlogging for tidligere registrerte studenter som kjenner sin pinkode». 

Behandlingstid for søknader.
Når blir min søknad behandlet?
Svar:
Du kan forvente 3 ukers behandlingstid etter søknadsfristens utløp.
EVU-web finner du oversikt over studier som tilbys. Trykk på det grønne krysset foran ønsket fagkategori og velg studiet du er interessert i. Her finner du informasjon om når du kan forvente svar på søknaden til akkurat ditt studie. 

Navneendring. 
Jeg har endret navn og mine vitnemål og attester er skrevet ut i mitt gamle navn. Hva gjør jeg?
Svar:
Søkere som har endret navn må sende en bekreftelse på navneendringen til universitetet i forbindelse med søking til studier. Bekreftelse på navneendringen kan bestilles hos skatteetaten. Dokumentasjonen på navneendringen kan sendes som vedlegg til e-post til: opptak@nord.no

Innlogging for internasjonale søkere.
Jeg skal logge inn for å takke ja til studietilbudet. Fikk tilsendt pin-kode i tilbudsbrevet, men har ikke et 11-sifret personnummer siden jeg ikke er norsk statsborger. Hvordan kan jeg logge inn?
Svar:
Du må bruke e-postadressen din og passordet du opprettet når du leverte din elektroniske søknad til å logge inn. 

Tilgang til fronter:
Fronter: Jeg har søkt på et studie hvor det er innleveringer på Fronter. Hvordan kan jeg få jeg tilgang til Fronter?
Svar:
Kvalifiserte søkere får informasjon om innlogging i Fronter i velkomstbrevet som sendes ut når søknadene er ferdig behandlet. Når du har betalt semesteravgift og registrert deg får du tilgang til fronter. Hvis du får problemer med innlogging i fronter, kontakt helpdesk@nord.no

Min institusjon/bedrift/kommune/skole ønsker kurs. Hvem skal vi kontakte?

Svar: Det avhenger av hvilket fagområde det er ønskelig med kompetanseheving i.
- For kurs innenfor helsefagrelaterte områder som farmasi, vernepleie, prehospitalt arbeid,ta kontakt med kontaktpersonen tilknyttet Fakultet for sykepleie og helsevitenskap.
- For kurs innen økonomi og administrasjon, innovasjon, entreprenørskap og trafikklærer, kontakt en av de ansatte tilknyttet Handelshøgskolen.
- For kurs innen samfunnsvitenskapelige fag som sosiologi, statsvitenskap, historie, nordområdestudier, internasjonale relasjoner, ledelse, geografi, spill og opplevelsesteknologi, 3D art, animasjon og visuelle effekter, film- og tv-produksjon, barnevern og journalistikk, henvend deg til kontaktpersonen tilknyttet Fakultet for samfunnsvitenskap.
- Gjelder henvendelsen tilbud om kurs innen havbruksdrift og ledelse, biologi, internasjonal markedsføring, veterinærfag, dyrepleie, husdyrfag og utmarksforvaltning eller sjømatnæring, kan du henvende deg til kontaktpersonen tilknyttet Fakultet for akvakultur og biovitenskap.
- Dersom du ønsker kurs som er rettet mot barnehage, grunnskole, videregående skole, pedagogikk, didaktikk, konkrete skolefag, mentor- og veilederutdanning, musikk, drama/teater og andre fagområder innen kunst og kultur, kan du ta kontakt med en av kontaktpersonene tilknyttet Fakultet for lærerutdanning- og kunst og kulturfag.