Ta en utdanning innen media og journalistikk

mikrofoner
Vil du jobbe med medieteknologi, journalistikk eller kommunikasjon? Ved Nord universitet har du flere valgmuligheter.

Bachelor i film- og TV-produksjon

Vil du være en del av morgendagens film- og TV-bransje? Ved å lære produksjonsteknikker og arbeidsmetoder innen film og TV blir du i stand til å ta dine ideer fra papiret til ferdige produksjoner på bransjenivå. Du får muligheten til å jobbe med ulike sjangrer, veiledet av faglærere med profesjonell bransjeerfaring.

Bachelor i spill og opplevelsesteknologi

I dette studiet lærer du å utvikle spill og andre digitale produkter som gir opplevelser og læring. Du lærer å lage produkter for nettsteder og mobile enheter. Det du lager kan brukes i undervisning, underholdning, reklame og til opplevelser.

Les mer om Bachelor i spill og opplevelsesteknologi (Levanger).

Bachelor i journalistikk

Er du nysgjerrig? Blir du provosert av urettferdighet, lureri og maktovergrep? Ved å studere journalistikk får du en variert studiedag, med både teori og praktiske aktiviteter. Her får du verktøyene du trenger for å forstå, analysere og formidle verden og menneskene omkring deg, med alle de uttrykksformene media kan by på.

> Les om Bachelor i journalistikk (Bodø) 

Master i journalistikk og kommunikasjonsarbeid

Er du opptatt av samfunnet, liker du å møte mennesker og er du glad i å formidle? Nå kan du ta en praktisk master i journalistikk og kommunikasjonsarbeid, uansett hvilken bachelorgrad du har fra før.

I studiet velger du fordypning enten i journalistikk eller kommunikasjonsarbeid. Her vil du lære om de ulike yrkesrollene, etiske standarder og formidling gjennom tekst, bilder, lyd og video. Studiet inneholder ti uker med praksis i en redaksjon eller kommunikasjonsavdeling. Masteroppgaven tar utgangspunkt i erfaringer fra praksisoppholdet.