Utveksling

Et semester i utlandet kan bidra til at du får bedre språkkunnskaper, danner et internasjonalt nettverk, blir en mer attraktiv arbeidstaker, og ikke minst får fantastiske opplevelser for livet!

Utveksling høsten 2020


All utveksling i høstsemesteret 2020 er avlyst. Les om hvorfor Nord avlyser utveksling her. Ta kontakt med ditt fakultet eller på e-post til exchangestudent@nord.no ved spørsmål.

Søknadsfrister


20. januar (hovedfristen for høst- og vårsemesteret)

1.september (vårsemesteret)

> Søk om utveksling
Søk om å ta praksis i utlandet

Enhet for internasjonalisering


Åpningstidene for besøk og telefonspørsmål er:
10.00‒14.00, mandag - torsdag

E-post: exchangestudent@nord.no

Telefon: +47 75 51 78 70

Book veiledning

Hvor vil du dra?

Her finner du en oversikt over avtaler Nord universitet har med universiteter og nettverk globalt. Har du spørsmål kan du kontakte ditt fakultet eller Enhet for internasjonalisering.

Verdenskart

 

 

Med hundekjøring på timeplanenIdrettsstudent Kolbjørn Lindberg (22) er på utveksling ved University of Alaska i Anchorage, USA. Han har en klar oppfordring til alle som vurderer et semester i utlandet: gjør det!https://www.nord.no/no/Student/utveksling/intervju/Sider/med-hundekjoring-pa-timeplanen.aspxMed hundekjøring på timeplanen
En spennende og annerledes hverdag«Det er noe spesielt med studieopphold i utlandet, hverdagen blir mye mer spennende og annerledes» sier biologistudent Dag Gjetø som er på utveksling i Bremen i Tyskland.https://www.nord.no/no/Student/utveksling/intervju/Sider/en-spennende-og-annerledes-hverdag.aspxEn spennende og annerledes hverdag
Do it!Mariann Ratama anbefaler alle varmt å dra på utveksling. Her deler hun sine erfaringer fra et flott halvår i Australia.https://www.nord.no/no/Student/utveksling/intervju/Sider/gjor-det.aspxDo it!