Videreutdanning innen helse- og sosialvitenskap

Vurderer du faglig påfyll underveis i din karriere? Dagens arbeidsmarked krever at vi, gjennom hele yrkeslivet, klarer å omstille oss og bygge ny kompetanse.

​​​​​​​​​​​​Fakultet for sykepleie og helsevitenskap (FSH) tilbyr ulike videreutdanninger som gir studiepoeng og økt formalkompetanse. De fleste av disse er nett- eller samlingsbasert, går på deltid og lar seg kombinere med jobb. ​

Vi tilbyr også masterutdanning i helsevitenskap. Denne går på heltid, med samlinger i Levanger.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Nord universitet har en viktig nasjonal rolle innen profesjonsstudier, blant annet knyttet til utdanning og videreutdanning av sykepleiere og sosialarbeidere. 

Profesjonsutdanningene preges av forskningsbasert undervisning, noe som er grunnlaget for bl.a. å forsyne helse-, utdannings- og velferdssektoren med kompetente fagpersoner.

Enkeltemner

Dersom du ikke har anledning til å følge et helt studieprogram, kan du søke om å bli enkeltemnestudent.​

Å søke på enkeltemner:
  1. Søknad om opptak til et enkeltemne gjøres via Søknadsweb
  2. Når opptaket er gjennomført, vil du få en e-post med svar på søknaden om at du er kvalifisert og har fått innvilget studierett.
  3. Etter at du har aktiveret din studentkonto og betalt semesteravgift i Studentweb kan du velge det emnet/emene du skal ta. 

NB! Les mer om opptak til enkeltemner her.

Finn åpne enkeltemner her (søknadsfrist 1. juli og 15. november​)​

Faglige sentre ved Fakultet for sykepleie og helsevitenskapMer informasjon​​​​​Du finner kontaktinformasjon til studieveiledere på de ulike studieprogramsidene. 
For spørsmål om opptak, kontakt opptakskontoret på opptak@nord.no​.


 Lurer du på noe innen videreutdanning?

 Ta kontakt med fakultetets rådgiver: