Bli​ ​student ved ​​Nord​ universitet​​

​Hva er din fremtidsdrøm? Hos oss kan du velge mellom over 100 aktuelle og fremtidsrettede studier fordelt på 8 studiesteder. Hele 9 av 10 som fullfører en grad hos oss går ut i relevant jobb etter studiet. Bli en av dem.

Se vårt studietilbud

Oppdag en verden av utdanningsmuligheter ved Nord universitet

Studie​steder

Nord universitet er fordelt på 8 ulike studiesteder i Nordland og Trøndelag. Bodø og Levanger er de største og tilbyr et bredt utvalg av studieretninger og studenttilbud. Her kan du lære mer om de ulike stedene.

Bli kjent med våre studiesteder​

Alt du lurer på som ny student

Hva er egentlig forskjellen på en bachelor og en master? Hvis jeg ikke liker studiet jeg begynner på, kan jeg bare droppe ut? Når er det egentlig eksamen og kan noen forklare hva et semester er? Her har vi svart på det meste du kan lure på som ny student.

Få svar på spørsmålene dine her!

Dame smiler foran grafittivegg

Læring i mange former​​

Nord har vist meg at læring kommer i flere former. Gjennom å være aktiv i studentforeninger har jeg fått prøve meg i nye roller, og innsett at jeg kan være go​d på mange ting. Nord har gitt meg selvtillit til å være alt fra journalist til tillitsvalgt til hun som står på stand og vil ha deg med på fagdag. Jeg er imponert over det gode, sosiale miljøet her. Søk deg til Nord!​​​