Levanger

Med om lag 2000 studenter er Levanger Nord universitets nest største studiested. Studiestedet ligger på Røstad, som ofte blir omtalt som et av de vakreste i landet.

Som student i Levanger er du virkelig nært alt du trenger. Her får du både studentboliger og idrettshall i umiddelbar nærhet, samt eget stoppested for toget. Og som en ekstra bonus finner du Røstad Scene, en av byens beste konsertarenaer, midt i hjertet av campus.​

Studenter foran universitetsbygg. Foto.

Opplev Levanger

 • Idylliske Levanger ligger åtte mil nord for Trondheim. Byen har 20 000 innbyggere og kalles trehusbyen på grunn av sine mange vakre og gamle bygårder.

  Samtidig er byen også moderne, mye takket være satsingen på barn og ungdom de siste årene. Midt i sentrum finner du blant annet en fantastisk aktivitetspark, med egen skatearena.

  Les mer om hva du kan oppleve i Levanger her.

 • Kultur

  Det skjer mye spennende gjennom hele året på Røstad. Spesielt på Røstad Scene, som er blitt en av byens beste konsertarenaer.

  Og har du hatt en slitsom uke, får du en kickstart på helga hver fredag. Da byr musikkstudentene på huskonsert til lunsj, før du på ny hentes inn igjen til studentpub til kvelds.

  Natur- og friluftsliv

  Er du glad i idrett og friluftsliv, er Levanger et supert utgangspunkt for slik aktivitet. Her bugner det av lag og foreninger du kan være aktiv sammen med, enten du trekkes mot fjord eller fjell.

  Naturen i Levanger kan virkelig ta pusten fra deg, noe en spasertur langs den vakre Kjærlighetsstien på studiestedet raskt vil bekrefte.

  Her kan du koble av med sydlige inntrykk fra sandstranda, med eksotisk fugleliv langs Trondheimsfjorden, eller med en timeout i den imponerende universitetsparken. 

 • Å studere i Levanger er praktisk. Med egen perrong omtrent på campus, og med kort vei til studentboliger og bysentrum, klarer du deg godt uten bil. Busstilbudet er også bra. 

  Og skulle du ha lyst på avveksling, er veien kort til Trondheim og resten av Europa, siden nærmeste flyplass er tre kvarter unna.