Levanger

Med om lag 2600 studenter er Levanger Nord universitets nest største studiested. Studiestedet ligger på Røstad, som ofte blir omtalt som et av de vakreste i landet.

Som student i Levanger er du nært alt du trenger. Her får du både studentboliger og idrettshall i umiddelbar nærhet, samt eget stoppested for toget. Og som en ekstra bonus finner du Røstad Scene, en av byens beste konsertarenaer, midt i hjertet av campus.​

Studenter foran universitetsbygg. Foto.

Opplev Levanger

 • Idylliske Levanger ligger åtte mil nord for Trondheim. Byen har 20 000 innbyggere og kalles trehusbyen på grunn av sine mange vakre og gamle bygårder.

  Samtidig er byen moderne, mye takket være satsingen på barn og ungdom de siste årene. Midt i sentrum finner du blant annet en fantastisk aktivitetspark, med egen skatearena.

  Les mer om hva du kan oppleve i Levanger.

 • Det skjer mye spennende gjennom hele året på Røstad. Spesielt på Røstad Scene, som er blitt en av byens beste konsertarenaer.

  Og har du hatt en slitsom uke, får du en kickstart på helga hver fredag. Da byr musikkstudentene på huskonsert til lunsj, før du på ny hentes inn igjen til studentpub til kvelds.

  Er du glad i idrett og friluftsliv, er Levanger et supert utgangspunkt. Her er det mange lag og foreninger du kan være aktiv sammen med.

  Studentorganisasjonen i Trøndelag ​​​​​har i tillegg mange undergrupper hvor engasjerte studenter jobber for å gjøre studiehverdagen best mulig for alle studentene.

  Mer om studentlivet i Levanger

  Se også hva Levanger kommune løfter fram som nyttig å vite for deg som student.

 • Å studere i Levanger er praktisk. Med egen togstasjon omtrent på campus, og med kort vei til studentboliger og bysentrum, klarer du deg godt uten bil.

  Levanger ligger ca. 50 minutter nord for Trondheim lufthavn Værnes. Det går tog nord- og sørover hver time på hverdager. Toget stopper rett ved campus på Røstad stasjon.

  Bussforbindelsene er også gode. Finn rutetabeller eller søk reise på atb.no eller bruk AtB-appen.

  Bybuss 604 stopper på campus (holdeplass Nord universitet), og du kan også ta lokal- og skolelinjer som stopper ved Levanger ungdomsskole, like ved campus Røstad (se oversikt på atb.no).