Steinkjer

Studiested Steinkjer og InnoCamp ligger midt i hjertet av byen, med nærhet til alt du trenger.

Ved Nord universitet i Steinkjer er det i overkant av 700 studenter. Selve studiestedet ligger midt i hjertet av byen, kun en kort spasertur fra togstasjon, kjøpesenter og idrettsanlegg.

Stort, hvitt bygg på en grønn plen. Foto.

Opplev Steinkjer

 • Steinkjer byr på mange kultur- og naturattraksjoner.

  Den årlige Steinkjerfestivalen i juni er det største trekkplasteret. Da forvandles hele byen til et folkehav, med scener og artister i hver en krok. Og på kulturpuben Vårt hjem får du lun atmosfære og god underholdning hele året.

  Høsten 2023 får byen et helt nytt og moderne kulturhus med kino, bibliotek og restaurant. Steinkjer kan også friste med et av Trøndelags største kjøpesentre.

  Her finner du også unike tur- og naturopplevelser. På Oftenåsen kan du nyte panoramautsikt over hele byen fra verdens største hagestol. Eller du kan ta deg en dagstur inn til Norges geografiske midtpunkt.

  Les mer om opplevelser i Steinkjer her.

 • Som student ved Nord universitet i Steinkjer blir du del av et aktivt studentmiljø med rundt 700 studenter. Her er det lett å trives både faglig og sosialt, og du vil oppleve en helt spesiell nærhet til både medstudenter, faglærere og næringsliv.

  Ved InnoCamp Steinkjer deler du som student lokaler med mange organisasjoner og bedrifter, noe som gir deg nettverk og verdifulle kontakter.

  Her finner du også et rikt utvalg av studentlag og studentorganisasjoner. Steinkjer har dessuten en eksotisk bystrand, som ligger kun et steinkast fra lesesalen. Her får du mange bynære turmuligheter både sommer og vinter. Hvis quiz, kro, konserter og festivaler mer er din type aktivitet, så finner du også det her.

 • Til Steinkjer kan du reise med buss eller tog. Byen ligger 1 time og 25 minutter nord for Trondheim lufthavn Værnes med toget, som er den klart foretrukne måten å reise til/fra Steinkjer.

  Fra togstasjonen er det bare noen få minutters gange østover opp til studiestedet, som er lokalisert i InnoCamp. Bare følg skiltinga langs veien.