Videreutdanne deg?

Videreutdanning studenter Nord universitet
Ved å videreutdanne deg kan du øke utviklingsmulighetene i jobben du allerede har, eller forbedre mulighetene dine til å skaffe deg drømmejobben.

Ledige studieplasser
Opptak gjøres etter "først-til-mølla" prinsippet når opptakskrav er oppfylt. Opptakskravene står beskrevet på studiesidene. Søkemuligheten fjernes så snart plassene er fylt opp.

Sø​knadsfrist 15. februar
​Sø​knadsfrist 20. februar
Sø​knadsfrist 23. februar
Sø​knadsfrist 01. mars
​​
Sø​knadsfrist 15. mars
Sø​knadsfrist 01. april
Sø​knadsfrist 15. april (1. mars med realkompetanse)
På noen studier kan du søke opptak på bakgrunn av realkompetanse, da er søknadsfristen 1. mars. Vi har mange videreutdanninger med søknadsfrist 15. april og studietilbudene finner du på fagområdesidene det er lenket til under her. 

Sø​knadsfrist 15. mai
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Fagområder
​​
Sø​knad og opptak:

​Klikk deg inn på studiet du ønsker å søke opptak til. Der finner du informasjon om søknadsfrist og lenke til å søke opptak.

Du kan også søke om opptak som enkeltemnestudent. Da får du studierett for ett semester, og du kan melde deg opp i et utvalg åpne emner.

Mer informasjon om opptak finner du her.​​​


Dette må du gjøre før første samling:

 Nord Videre