Bachelorfordypning idrett

Kortere studium på Meråker

Har du lyst til å lære mer om forskning og utviklingsarbeid relatert til idrett, og samtidig satse på en karriere innen langrenn eller skiskyting? Da er dette studiet noe for deg! Studiet er lagt til Meråker og er et deltidsstudium tilrettelagt for toppidrettsutøvere - primært innen langrenn og skiskyting. Meråker er snøsikkert om vinteren og har et aktivt skiidrettsmiljø knyttet til Meråker videregående skole. Nord universitet samarbeider med den videregående skolen, og her får du svært gode treningsforhold til alle årstider.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Informasjonen gjelder for inneværende studieår. Endringer kan forekomme.

Jobbmuligheter

Utdanninga gir kvalifikasjoner for ulikt trenerarbeid i organisert og uorganisert form (f.eks. treningssenterbransjen) samt annet arbeid relatert til idrett, prestasjonsutvikling, fysisk aktivitet og folkehelse.

Videre utdanning

Studiet kan inngå som del av en bachelorgrad i idrettsvitenskap (180stp). Studiet kan også tas som del av en selvvalgt bachelorgrad/fagbachelorutdanning. Med bachelor i idrettsvitenskap, eller selvvalgt bachelor, med minimum 60 stp idrett, vil du kvalifisere for opptak til Kroppsøvings- og idrettsvitenskap mastergradsstudium ved Nord universitet, Levanger, eller mastergradsstudier ved andre institusjoner.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 15. april 2019