Komponering for scene, film og tv

​​​​Ønsker du å skrive musikk for teater, film eller TV? Da er dette studiet noe for deg.
Som student på «Komponering for scene, film og tv» får du jobbe med musikk for ulike typer scenekunst, film og fjernsyn. Du får også arbeide med både samtidsmusikk, populærmusikk og tradisjonsmusikk.

Du vil bli oppfordret til å skape ditt eget musikalske uttrykk, uavhengig av sjanger. Du får jobbe med komponering både som notert musikk og i studio. Studentene prøver ut komposisjoner og arrangementer i samspill i ensembler.

Som musikkstudent i Levanger blir du en del av et levende og aktivt musikkmiljø bestående av rundt 140 studenter. Du vil også få god tilgang til øvingsrom og teknisk utstyr. I tillegg er det en egen, studentdrevet klubbscene på campus; Røstad Scene. Dette er god arena for studenter som vil utøve musikk eller som ønsker å lære mer om det tekniske, som lyd og lys.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptakskrav

Grunnlaget for opptak er fullført bachelorgrad med hovedvekt på musikk: eksempelvis faglærerutdanning, bachelorgrad i utøvende fag eller musikkvitenskap.

Lokalt opptak med søknadsfrist 15. april

Videre utdanning

Studiet gir grunnlag for å kunne søke om innpass i et mastergradsstudium.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist Det er løpende opptak til våre ledige studieplasser. Ikke vent med å søke!
Studiepoeng 30
Type studium Kortere studier