Komponering for scene, film og tv

Kortere studium i Levanger

Velkommen til studiestart 2021

Registrering og oppstart

Velkommen som student ved Komponering for scene, film og tv​.

Registrering
Alle studenter ved Nord universitet må registrere seg i Studentweb ved semesterstart.
Du kan betale semesteravgift og registrere deg som student så snart du mottar ditt studentnummer.

Frist for semesterregistrering og oppmelding er 1. september. Semesteravgift må være betalt 1-3 dager før.​​

Etter fullført betaling og registering kan du melde deg opp til undervisning og eksamen. Du får også tilgang til viktige læringsverktøy og digitale møterom samt oversikt over planlagte aktiviteter/forelesninger (se info om Timeplan lengre ned).

Oppstart
Oppstart for Komponering for scene, film og tv er mandag 6. september klokka 9.​​

Timeplan, pensum og annen informasjon

Timeplan
Timeplanen publiseres i TimeEdit i løpet av sommeren, da vil du finne din timeplan her:

Etter at du har registrert deg som student og bekreftet hvilke emner du skal ta, kan du søke opp din individuelle timeplan i TimeEdit.

​Pensum
Slik finner du riktig pensum:

​Utstyr
Enten man skal ha litt nettbasert undervisning, eller et fullstendig digitalt opplegg, er det viktig å ha riktig utstyr:

• ​​PC/Mac/nettbrett med nettilgang
  • Hodetelefoner
  • Webkamera

Tilrettelegging
Du kan søke om tilrettelegging i studiehverdagen dersom du har behov for det.
>> Les mer om tilrettelegging i studiehverdagen

Ofte stilte spørsmål om studiestart

I studiet vil arbeidet med komponering ha et særlig fokus på musikk for scene (teater, revy, dans), filmmusikk og musikk for AV-produksjoner (TV). I arbeidet vil det bli referert til både samtidsmusikk, populærmusikk og tradisjonsmusikk. Studentene vil bli oppfordret til å skape sitt eget musikalske uttrykk - uavhengig av sjanger.

Samspill i ulike ensembler vil inngå som verktøy for utprøving av komposisjoner og arrangementer. Studentene vil jobbe med komponering både som notert musikk og i studiosammenheng.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptakskrav

Grunnlaget for opptak er fullført bachelorgrad med hovedvekt på musikk: eksempelvis faglærerutdanning, bachelorgrad i utøvende fag eller musikkvitenskap.

Lokalt opptak med søknadsfrist 15. april

Jobbmuligheter

Studiet gir grunnlag for å kunne søke om innpass i et mastergradsstudium.

Videre utdanning

Studiet gir grunnlag for å kunne søke om innpass i et mastergradsstudium.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 01. september 2021