Forskningsdrevet innovasjon og bærbar teknologi

Forskningsdrevet innovasjon og bærbar teknologi
Hvordan kan ny teknologi gi større trygghet og bedre pasientoppfølging, både blant eldre og i behandlingen av akutt sykdom? Du inviteres til et gratis kveldsseminar der to innovasjonsprosjekter presenteres.

Program
Nyskapelsen RescueDoppler er en ultralydmetode som kontinuerlig måler blodstrøm ved hjertestans. Målet er å bedre diagnostikk, behandling og resultat ved hjertestans. Innovasjonen er et samarbeid mellom Institutt for Sirkulasjon og Bildediagnostikk ved NTNU, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap ved Nord universitet og åtte ulike sykehus.

EU-prosjektet InnovateDignity handler om bruk av teknologi og e-helse i helsetjenester, på tvers av landegrenser, for eldre og palliative pasienter. Norges deltakelse ledes av professor Lisbeth Uhrenfeldt.

Du finner mer informasjon og hele programmet på nettsiden til Helseinnovasjonsuka.

Gratis inngang og enkel servering

Arrangementet vil være i kantinen i Jakhelln Brygge 2. Bruk østinngangen ved Skandinaviske høyfjellsutstyr, og det er plass til 75 personer. Du får gratis og enkel servering.

Boklansering og seminar: Samskapt bærekraft i norsk arbeidsliv
Konferanse/seminar
29. november 2023

Boklansering og seminar: Samskapt bærekraft i norsk arbeidsliv

Quality Hotel Ramsalt, Bodø
13:45
15:40
Hvordan samarbeider organisasjoner på tvers av sektorer og bransjer for å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling? Og hvordan opplever ledere, ansatte, politikere og frivillige i ulike norske organisasjoner presset for å bidra til samskapt bærekraft?
Seminar on Future Salmon Feeds
Konferanse/seminar
30. november 2023

Seminar on Future Salmon Feeds

Petter Dass (A14), Nord University, Bodø
09:00
14:00
On 30th November 2023, Nord University will host a seminar on future salmon feeds as part of the NON-Fôr project funded by NordForsk.