Kurs i EndNote 21

Påmelding Kurs i EndNote 21 som holdes 22. mai

Forberedelse: last ned EndNote. (Senest dagen før kurset, da det kan ta tid å få e-posten med installeringsinformasjonen). Last ned EndNote her hvis du er en student. Ansatte installerer EndNote fra firmaportalen på PC-en.

Dette EndNote 21-kurset holdes onsdag 22. mail fra kl.12:00 til 14:00 i Teams.

Du lærer:

• Opprette et EndNote-bibliotek
  • Importere referanser fra ulike databaser
  • Søke og organisere referanser i EndNote
  • Koble EndNote med Word for å sette inn referanser, sitere kilder og generere litteraturliste.

Maks 40 deltakere, minimum 3.

Kurset finner sted i Teams. Lenke til kurs-rommet vil sendes ut i forkant av kurset på e-post.

Hvis du har andre spørsmål om kurset kan du ta kontakt med kursholder vilde.blankvoll@nord.no.

Disputas: Erik Bratland (dr.philos)
Disputas
17.18. jun. 2024

Disputas: Erik Bratland (dr.philos)

Auditorium Elias Blix (A13), Bodø
14:15
15:30
Erik Bratland skal holde prøveforelesning og disputas for graden doctor philosophiae (dr.philos.) ved Fakultet for samfunnsvitenskap, Nord universitet.
Disputas: Alina Kovalenko
Disputas
18. juni 2024

Disputas: Alina Kovalenko

Nord universitet, Auditorium Petter Thomassen (A5)
10:00
16:00
Alina Kovalenko skal holde prøveforelesning og disputas for graden Philosophiae Doctor (ph.d.) ved Handelshøgskolen, Nord universitet, tirsdag 18. juni 2024.