Lytring Ung: Ja eller nei til EU?

Bli med på en kveld fylt med spennende debatt og gratis pizza - hvor vi utforsker et av Norges mest aktuelle og engasjerende temaer gjennom årene; forholdet til Den europeiske union (EU).

Elever, studenter, ansatte, EU-entusiaster og -skeptikere inviteres til en engasjerende og opplysende debatt om Norges forhold til EU. Dette er en god mulighet til å utvide din forståelse og bidra med dine synspunkter.

Debattanter:

• Europeisk Ungdom
  • Ungdom mot EU
  • Forsker ved Nord universitet/Nordlandsforskning

Debattleder:

• Simen August Randen, leder for Studentorganisasjonen Nord (SON)

Arrangør:
LytringUNG og denne debatten er et samarbeid med @UNG2024 Europeisk kulturhovedstad, Samfunnsløftet ved SpareBank 1 Nord-Norge, studentforeningen INTER ved Nord universitet, Nord universitet og Nordlandsforskning.

Praksiskonferansen 2024
Konferanse/seminar
22.23. mai 2024

Praksiskonferansen 2024

Scandic Hell, Stjørdal
09:00
13:00
Nord universitet ønsker velkommen til den nasjonale konferansen for praksis i lærerutdanningene 22. og 23. mai i Stjørdal.
Kurs i EndNote 21
Kurs bibliotek