Huskonsert som kan endre livet

Illustrasjon med bølgende striper i blått som ender opp i et bokomslag på høyre side
Huskonsert som kan endre livet
Avslutningskonsert for faglærer musikk med boklansering fra grunnskolelærerstudentene!

Velkommen til en huskonsert utenom det vanlige - med musikk, bokslipp og lett servering.

Det siste halve året har studenter ved 4. året i på grunnskolelærerutdanningene 1-7 og 5-10 jobbet med et bokprosjekt i faget pedagogikk, og resultatet har blitt boka "Lærerens oppgaver og ansvar".

Boka lanseres på Røstad scene fredag 26. april, under avslutningskonserten til tredjeårsstudentene på faglærer musikk.

Som en herlig ramme rundt dette bokslippet stiller tredjeårsstudentene på faglærer musikk med en musikalsk meny, og det serveres en italiensk ostebuffet med norsk prosecco.

Sitteplasser for dem som kommer tidlig, ellers stående publikum.

Velkommen!

Bilde av bokomslag, med forside og forord. Bildet inneholder mye tekst.
Omslaget til boka. Klikk på bildet for å åpne pdf-fil.
Praksiskonferansen 2024
Konferanse/seminar
22.23. mai 2024

Praksiskonferansen 2024

Scandic Hell, Stjørdal
09:00
13:00
Nord universitet ønsker velkommen til den nasjonale konferansen for praksis i lærerutdanningene 22. og 23. mai i Stjørdal.
Kurs i EndNote 21
Kurs bibliotek