Stjørdal

Stjørdal ligger i hjertet av Trøndelag, kun tre mil fra Trondheim. Hit kommer du deg enkelt fra hele landet, til et studiested idyllisk plassert ved Trondheimsfjorden.

I Stjørdal kan du studere til å bli trafikklærer, ta en Master in Business Administration (MBA) eller gjennomføre et årsstudium i økonomi, markedsføring og ledelse. Vi har også flere samlingsbaserte studier og kurs innen trafikk- og økonomifag.

Stjørdal campus i solnedgang

Opplev Stjørdal

 • Studerer du i Stjørdal har du kort vei til alt. Innen en halvtime er du i Trondheim. Drar du østover kan du kose deg i Åres puddersnø i løpet av halvannen time. Og med en internasjonal flyplass midt i byen, er storbyer som London og Berlin kun et par timer unna. Trøndelags nest største by kan friste med mye spennende i seg selv.

  Juvelen i byen er Kimen, et av landets flotteste kulturhus, med topp moderne kinosaler, konsertsaler, bibliotek og fritidsklubb. På fritida kan du fråtse i tilbud, siden Stjørdal har over 500 lag og foreninger. Byen kan skilte med en av landets beste skateparker, og er også et mekka for klatrere fra hele Europa.

  Liker du laksefiske, finner du en av landets beste elver, Stjørdalselva, kun et par fluekast fra campus. Som idretts-by er Stjørdal vertsby for en rekke nasjonale mesterskap hvert år. Men byen har også klodens øyne rettet mot seg, som arrangør av VM-runder i rallycross de siste årene.

  I Stjørdal finner du tettstedet Hell, som jo har god internasjonal klang. Her arrangeres festivalen «Blues in Hell» hvert år, og takket være en lokal ildsjel kan du nå ta en «Hellfie» på Hellbrua, med en Hollywood-inspirert fjellside i bakgrunnen.

  Les mer om smakfulle Stjørdal her.

 • Studentlivet i Stjørdal byr på alt fra topp moderne kinosaler, konsertsaler, bibliotek og fritidsklubb, til laksefiske, skatepark og klatremuligheter.

  Stjørdal er kjent for sitt gode, intime studiemiljø og inkluderende ansatte. Studiestedet har moderne og trivelige lokaler med et læringsmiljø som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Vil du koble av en stund kan du gjøre det i et av våre studentsosiale areal, eller i kantina hvor du kan ta en matbit og nyte sjøutsikten.

  Studiestedets nærhet til flyplassen gjør at studiestedet passer godt for etter- og videreutdanningsstudier.

 • Nord universitet, studiested Stjørdal holder til i Wessels veg 75 og ligger en halv times kjøring nordover fra Trondheim. Fra flyplassen Værnes er det ca 5 minutter med bil.

  Kommer du til Stjørdal med tog er det 15 minutter å gå fra togstasjonen. Kommer du med buss er nærmeste stoppested Tangen Nord, eller du kan ta buss til Stjørdal stasjon og gå derifra.

 • Trafikkfag

  Nord universitet har et nasjonalt ansvar for utdanning av trafikklærere. Ved studiested Stjørdal tilbys et bredt utvalg av studier innen trafikkfag.

  >> Les mer om trafikkfag på Stjørdal

  Trafikant- og kjøretøystudier

  Nord universitet tilbyr studier innen trafikant og kjøretøy på oppdrag fra Statens vegvesen. Studiene er bygd opp av ulike moduler som til sammen bygger kompetanse for ansatte innenfor ulike deler av Divisjon Trafikant- og kjøretøy. Studiene er samlings- og nettbaserte.

  >> Les mer om trafikant- og kjøretøystudier

 • Den studentaktive læringsformen Supplemental Instruction (SI) er et frivillig tilbud om faglig veiledning i regi av studentene selv. Det handler om læring i samarbeid med andre, hvor betydningen av relasjoner, veiledning og refleksjon som metode og verktøy for læring vektlegges. Formålet med SI er å forbedre studentens prestasjoner og minske risikoen for studieavbrudd.​

  Les mer om Supplemental Instruction (SI) her​