Steinkjer

InnoCamp
Studdiested Steinkjer og InnoCamp ligger midt i hjertet av byen, med nærhet til alt du trenger.

Ved Nord universitet i Steinkjer er det i overkant av 1000 studenter. Selve studiestedet ligger midt i hjertet av byen, kun en kort spasertur fra togstasjon, kjøpesenter og idrettsanlegg.

Hvordan komme seg hit

Steinkjer ligger 1 time og 25 minutter nord for Trondheim lufthavn Værnes med toget, som er den klart foretrukne måten å reise til/fra Steinkjer. Fra togstasjonen er det bare noen få minutters gange østover (mellom rådhuset og 3T) opp til InnoCamp, og det vil være mulig å følge skilting på veien.

Byen Steinkjer

Steinkjer byr på mange kultur- og naturattraksjoner.

Den årlige Steinkjerfestivalen i juni er det største trekkplasteret. Da forvandles hele byen til et folkehav, med scener og artister i hver en krok.

Foto: Lillian Høisæther

Natur, sport og friluftsliv

Foto: SteinkjerfotografenEr du glad i natur og friluft, er Steinkjer perfekt, sommer som vinter. Her finner du blant annet mange tilrettelagte løyper for både vandring og sykling.

Liker du å utfordre komfortsonen, gir grottevandring et deilig avbrekk. Vil du heller la tankene flyte fritt, er det også et rikt laksefiske her.

Foto: Steinkjerfotografen

Studentmiljø

Studentene våre trives godt i Steinkjer, og trekker ofte frem det gode samholdet. Her blir du garantert ikke borte i mengden.

De peker på at Steinkjer er både urban og tilbaketrukket på samme tid. En liten storby, med nok partyfaktor for alle, men samtidig passe rolig.

Våre studietilbud

Nord universitet i Steinkjer har et bredt studietilbud, med alt fra husdyrfag og utmarksforvaltning, til film og tv, spill og opplevelsesteknologi, økonomi- og administrasjon, ledelse, regnskap og revisjon.

InnoCamp

Om InnoCamp

I InnoCamp er det satt opp nybygg for nesten 500 millioner i Steinkjer. Campusen får en gulvflate på 15.000 kvadratmeter.

I InnoCamp deltar 38 bedrifter og virksomheter. Alle disse har inngått en konseptavtale som enkelt sagt sier at vi skal arbeide sammen med innovasjoner:

Et unikt faglig og tverrfaglig felleskap – i tett samspill mellom utdanning, forskning og næringsliv.

Hold deg oppdatert på: https://innocamp.no/

Parkeringsmuligheter:

I forbindelse med byggingen av InnoCamp Steinkjer, vil det i byggeperioden være reduserte parkeringsmuligheter ved campus. F.o.m. mandag 22.1.18 innføres følgende ordninger og krav til parkering:

• NORD oblat må være synlig
  • Parkering på riktig sted jfr kart (se kartet til høyre på denne siden)
  • Andre parkeringsmuligheter:
    • Gratisplasser
    • Avgiftsbelagte plasser
    • Urskive
  • Følg skilting og ta kontakt med Steinkjer kommune ved behov
  • Ordningen gjelder fram til ny informasjon blir gitt
  • Feilparkering gir et gebyr på minimum kr 600,-

For øvrig:

• Kun 1 oblat pr. ansatt
  • Gjelder ansatte som har Steinkjer som arbeidssted
  • Hvis noen har byttet bil/skiftet frontrute eller av andre grunner ønsker nytt oblat, må de sende begrunnet søknad til eiendomsdrift.steinkjer@nord.no
Viser ellers til kart over parkeringsmuligheter under "Nyttige lenker" i høyre meny på denne siden.

Eventuelle spørsmål om parkering henvendes til Steinkjer kommune: postmottak@steinkjer.kommune.no

Fakta om Steinkjer

• Grunnlagt 1857
  • Ca. 22.000 innbyggere (13 000 i sentrum)