Fakultet for biovitenskap og akvakultur

alt=""
Fakultet for biovitenskap og akvakultur utdanner mennesker som fremmer bærekraftig og nytenkende utvikling for å møte globale utfordringer innen matproduksjon, klima og miljø. Fakultetet er en internasjonal arena for utdanning, forskning og kunnskapsformidling, med ansatte og studenter fra 25 land. Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d.) i akvatisk biovitenskap. Fakultet for biovitenskap og akvakultur har over 1000 studenter og 150 ansatte i Bodø og Steinkjer. Fagmiljøet er organisert i faggruppene Akvakultur, Økologi, Genomikk og Husdyr, produksjon og velferd.

Kurs og videreutdanning i havbruk

Vi tilbyr videreutdanning til sjømatnæringen. Videreutdanningen er studiepoenggivende og gir økt formalkompetanse. Undervisningen er samlingsbasert, noe som gjør det mulig for deltakerne å følge studiet selv om de er i full jobb.

FOR MER INFORMASJON

Kontakt rådgiver Viktor Solbakken:
Tlf 755 17361 / 95 74 84 35,
E-post viktor.a.solbakken@nord.no

For besøkende:
Bodø: Administrasjon og faglige ansatte finner du i 2. etasje i hovedbygget, opp trappa ved hovedinngangen​

Steinkjer: Kongens gate 42

Telefon og e-post: