Handelshøgskolen

Handelshøgskolen Nord


Handelshøgskolen (HHN) ved Nord universitet utdanner morgensdagens økonomer, ledere og innovatører. Gjennom tett samarbeid med næringslivet, samfunnet og den offentlige forvaltningen tilbyr vi aktuell og relevant utdanning og forskning på internasjonalt nivå.

​​​​​Vårt mentorprogram

Ønsker du å stille fremst i køen når du skal søke jobb?

Mentorprogrammet er et satsingsområde som skal bidra til å koble studenter ved Handelshøgskolen (HHN) sammen med ledere fra norsk næringsliv.

Siktemålet er å danne en personlig dialog, der ­mentor og student møter hverandre for å diskutere karriere og ­personlig utvikling. Dette er videre ment å gi innsikt i virksomhets­ledelse og ­forholdet mellom teori og praksis. 

Dette er en unik mulighet – både for student og mentor.​

Hvem kan søke​

Alle studenter ved HHN som er på masternivå høsten 2022 når programmet starter. ​

Søknadsfrist 9. juni 2022

Søkere må beherske norsk språk både skriftlig og muntlig. ​

Søknad leveres til Anita Eide, 
administrasjonen Handelshøgskolen 
evt. på epost: anita.eide@nord.no

Les mer om mentorprogrammet her
 

Mentorprogrammet - studenter

Alumni

Handelshøgskolen Alumni er et alumninettverk for studenter som har studert eller er i ferd med å avslutte sin utdanning ved Handelshøgskolen, Nord universitet. Nettverket gir mulighet til a opprettholde kontakten med studiestedet og ikke minst med tidligere studiekamerater.​

Hvem kan bli medlem?
Handelshøgskolen Alumni er åpent for alle som har tatt sin grad eller er ansatt ved Handelshøgskolen, Nord universitet.

Alumner som logger seg på med fødselsnummer får automatisk tilsendt passord og lagt som aktiv i portalen. Andre vil få tilgang ved en manuell godkjenning i administrasjonen på Handelshøgskolen.

Hva slags innhold finner du i alumniportalen?
- Nyheter fra universitetet, handelshøgskolen og ditt fagmiljø 
- Kalender med informasjon om hva som skjer på handelshøgskolen og i ditt fagmiljø 
- Jobbannonser som er relevante for din utdannelse 
- Andre alumner som du kan holde kontakten med gjennom portalen

Hvem kan bidra med innhold?
Du som vanlig bruker kan dele informasjon i portalen. Du kan for eksempel tipse om nyheter eller ulike arrangement som er relevant for ditt fagmiljø. Alle brukere kan også legge ut jobbannonser på vegne av seg selv eller sin bedrift.

Nyhetsbrev 
Som medlem i portalen vil du få tilsendt nyhetsbrev fra handelshøgskolen direkte til e-postkontoen din noen ganger i året. 

For mer informasjon, klikk her

HHN-Alumni logo

HHN Internship Master

Handelshøgskolen har en ambisjon om at våre studenter skal få anledning til å anvende de teoretiske kunnskapene og de metodiske ferdighetene sine i praksis før endt utdanning.

Internship hos en organisasjon lokalt, regionalt eller internasjonalt vil bidra til verdifull arbeidserfaring som en integrert del av studiet. Studentene vil også bidra med ny og verdifulle perspektiver for organisasjonene og utfordre deres «status quo» for å skape vekst og utvikling.

Kontaktinformasjon

For besøkende:
Administrasjonen ved Handelshøgskolen finner du i 2. etasje i hovedbygget, inngang A.

Telefon og epost:
Tlf: 75 51 70​ 00 (sentralbord)
Se ansattoversikt for tlf.nr. og e-postadresser til de ansatte ved Handelshøgskolen.

Postadresse:
Handelshøgskolen
Nord universitet
Postboks 1490
8049 Bodø


 

 

Vil utdanne flere trafikklærere til rullende klasserom på 50 tonnBåde person- og godstransportnæringen trenger flere sjåfører, noe som gir økt behov for opplæringskapasitet for tungbilførere og yrkessjåfører. Med justerte inntakskrav på grunnutdanningen for trafikklærere er håpet at flere studenter vil være praktisk rustet til å gå videre og bli trafikklærere for tunge kjøretøy. https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/artikler/Sider/Vil-utdanne-flere-trafikklarere-til-rullende-klasserom-pa-50-tonn.aspxVil utdanne flere trafikklærere til rullende klasserom på 50 tonn
Splitter ny master med interessante jobbprognoserEntreprenørskapsmiljøet ved Nord universitet går tidenes mest spennende høst i møte. Ikke bare starter nytt masterprogram i entreprenørskap og forretningsutvikling. I løpet av få måneder samles gründermiljøenes innovative krefter under ett tak i de gamle Sku Bare-lokalene som blir omgjort til innovasjonssenter. https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/artikler/Sider/Splitter-ny-master-med-interessante-jobbprognoser.aspxSplitter ny master med interessante jobbprognoser
Trenger vi folk i Nord-Norge? Hva skal til for å forsvare landsdelen?En geopolitisk krise kan være i ferd med å bygge seg opp i nord. Landsdelen avfolkes og skriker etter arbeidskraft og et grønt skifte. Hva kan gjøres?https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/senter/nordomradesenteret/nyheter/Sider/Trenger-vi-folk-i-Nord-Norge-Hva-skal-til-for-å-forsvare-landsdelen.aspxTrenger vi folk i Nord-Norge? Hva skal til for å forsvare landsdelen?