Handelshøgskolen


Handelshøgskolen (HHN) ved Nord universitet utdanner morgensdagens økonomer, ledere og innovatører. Gjennom tett samarbeid med næringslivet, samfunnet og den offentlige forvaltningen tilbyr vi aktuell og relevant utdanning og forskning på internasjonalt nivå.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vårt mentorprogram

Ønsker du å stille fremst i køen når du skal søke jobb?

Mentorprogrammet er et satsingsområde som skal bidra til å koble studenter ved Handelshøgskolen (HHN) sammen med ledere fra norsk næringsliv.

Siktemålet er å danne en personlig dialog, der ­mentor og student møter hverandre for å diskutere karriere og ­personlig utvikling. Dette er videre ment å gi innsikt i virksomhets­ledelse og ­forholdet mellom teori og praksis. 

Dette er en unik mulighet – både for student og mentor.

Informasjon om søknadsfrist og oppstart kommer

Hvem kan søke
Alle økonomistudenter ved HHN som er på masternivå høsten 2020 når ­programmet starter. Søkere må ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Søknad leveres til Anita Eide, 
administrasjonen Handelshøgskolen 
evt. på mail:anita.eide@nord.no

Søknadsfrist tirsdag 22. september 2020

Oppstart mentorprogram 5. eller 6. oktober 

Les mer om mentorprogrammet her
 

Mentorprogrammet - studenter  

Alumni

Handelshøgskolen Alumni er et alumninettverk for studenter som har studert eller er i ferd med å avslutte sin utdanning ved Handelshøgskolen, Nord universitet. Nettverket gir mulighet til a opprettholde kontakten med studiestedet og ikke minst med tidligere studiekamerater.

Hvem kan bli medlem?
Handelshøgskolen Alumni er åpent for alle som har tatt sin grad eller er ansatt ved Handelshøgskolen, Nord universitet.

Alumner som logger seg på med fødselsnummer får automatisk tilsendt passord og lagt som aktiv i portalen. Andre vil få tilgang ved en manuell godkjenning i administrasjonen på Handelshøgskolen.

Hva slags innhold finner du i alumniportalen?
- Nyheter fra universitetet, handelshøgskolen og ditt fagmiljø 
- Kalender med informasjon om hva som skjer på handelshøgskolen og i ditt fagmiljø 
- Jobbannonser som er relevante for din utdannelse 
- Andre alumner som du kan holde kontakten med gjennom portalen

Hvem kan bidra med innhold?
Du som vanlig bruker kan dele informasjon i portalen. Du kan for eksempel tipse om nyheter eller ulike arrangement som er relevant for ditt fagmiljø. Alle brukere kan også legge ut jobbannonser på vegne av seg selv eller sin bedrift.

Nyhetsbrev 
Som medlem i portalen vil du få tilsendt nyhetsbrev fra handelshøgskolen direkte til e-postkontoen din noen ganger i året. 

Registrer deg i alumninettverket her

HHN-Alumni logo

Kontaktinformasjon

For besøkende:
Administrasjonen ved Handelshøgskolen finner du i 2. etasje i hovedbygget, inngang A.

Telefon og epost:
Tlf: 75 51 70​ 00 (sentralbord)
Se ansattoversikt for tlf.nr. og e-postadresser til de ansatte ved Handelshøgskolen.

Postadresse:
Handelshøgskolen
Nord universitet
Postboks 1490
8049 Bodø 

 

– Dette er en gledens dagRegjeringens nordområdemelding gir muligheter, mener direktøren ved Nordområdesenteret hos Nord universitet, hvor meldingen ble presentert fredag.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/senter/nordomradesenteret/nyheter/Sider/dette-er-en-gledens-dag-nordomrademeldingen-2020.aspx– Dette er en gledens dag
En halv million fra Sparebank1 Nord-Norge– Vil bidra til at Business Index North kan fortsette videreutvikle å bidra til arbeidet for å få til vekst i nord, sier direktør ved Nordområdesenteret https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/senter/nordomradesenteret/nyheter/Sider/En-halv-million-fra-Sparebank1-Nord-Norge.aspxEn halv million fra Sparebank1 Nord-Norge
– Svært gode nyheter for samarbeidet mellom næringslivet og Nord universitetHandelshøgskolen (HHN) ved Nord universitet er partner i hele tre av totalt fire næringslivsklynger som nå er løftet opp på toppnivå i regjeringens og Innovasjon Norges nasjonale klyngeprogram.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/artikler/Sider/Svart-gode-nyheter-for-samarbeidet-mellom-naringslivet-og-Nord.aspx– Svært gode nyheter for samarbeidet mellom næringslivet og Nord universitet