Fakultet for samfunnsvitenskap

Fakultet for samfunnsvitenskap utdanner samfunnsvitere som imøtekommer samfunnets behov for nytenkende yrkesutøvere innen privat og offentlig sektor. Fakultetets doktorgrad er ph.d. i sosiologi.

Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV) skal være Norges ledende fagmiljø når det gjelder å integrere yrkesorienterte og disiplinære fag i forskning og utdanning. Vår forskning og undervisning skal være regional relevant, etterspurt nasjonalt og internasjonalt synlig.

Kontaktinformasjon:

For besøkende:

• Bodø: Administrasjonen og vitenskapelig tilsatte befinner seg i 3. etasje i hovedbygget (inngang B), i 3. og 4. etasje på Samfunnet og i 2. etasje i Torggården
  • Levanger: Vitenskapelige tilsatte ved fakultetet sitter i 2. etasje i Nordlåna (G-bygget)
  • Steinkjer: Administrasjonen og vitenskapelige tilsatte sitter i 3. etasje i B-bygget

Telefon og e-post:
Tlf.: 755 17200 (sentralbord). Se også telefonnummer og e-post til den enkelte ansatte via ansattsøket.

Postadresse:
Fakultet for samfunnsvitenskap