Fakultet for samfunnsvitenskap

Fakultet for samfunnsvitenskap
Fakultet for samfunnsvitenskap utdanner samfunnsvitere som imøtekommer samfunnets behov for nytenkende yrkesutøvere innen privat og offentlig sektor. Fakultetets doktorgrad er ph.d. i sosiologi.

Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV) skal være Norges ledende fagmiljø når det gjelder å integrere yrkesorienterte og disiplinære fag i forskning og utdanning. Vår forskning og undervisning skal være regional relevant, etterspurt nasjonalt og internasjonalt synlig.


Kontaktinformasjon:

For besøkende:

  • Bodø: Administrasjonen og vitenskapelig tilsatte befinner seg i 3. etasje i hovedbygget (inngang B), i 3. og 4. etasje på Samfunnet og i 2. etasje i Torggården
  • Levanger: Vitenskapelige tilsatte ved fakultetet sitter i 2. etasje i Nordlåna (G-bygget)
  • Steinkjer: Administrasjonen og vitenskapelige tilsatte sitter i 3. etasje i B-bygget, og i 1. etasje i F-bygget

Telefon og e-post:
Tlf.: 755 17200 (sentralbord). Se også telefonnummer og e-post til den enkelte ansatte via ansattsøket.

Postadresse:
Fakultet for samfunnsvitenskap
Nord universitet
Postboks 1490
8049 Bodø

 Aktuelt fra FSV

 

 

Fikk stipend, ble motivert til å bli forskerEtter mastergraden fikk Thina Maria Benum Mohus i fire måneder føle på hvordan det er å være forsker. Det var mulig på grunn av stipend fra Nord universitet. https://www.nord.no/no/aktuelt/nyheter/Sider/Fikk-stipend-ble-motivert-til-a-bli-forsker.aspxFikk stipend, ble motivert til å bli forsker
Hvordan jobbes det med sosialt arbeid i Nav?Det har Linda Sjåfjell og Asgeir Solstad fått ta del i etter å ha hospitert ved Nav i Bodø.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/fakultet-for-samfunnsvitenskap/artikler/Sider/hvordan-jobbes-det-med-sosialt-arbeid-i-nav.aspxHvordan jobbes det med sosialt arbeid i Nav?
Ønsker du å ta ett og ett kurs innenfor utdanningen i yrkesfaglig veiledning?Det kan du ved å søke deg inn som enkeltemnestudent.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/fakultet-for-samfunnsvitenskap/artikler/Sider/yrkesfaglig-veiledning.aspxØnsker du å ta ett og ett kurs innenfor utdanningen i yrkesfaglig veiledning?